воскресенье, 9 ноября 2014 г.

Реліз NextPoster

Нещодавно я обіцяв викласти програму кросс-постингу до різних соцмереж. Сьогодні вона з'явилася у Google Play! Прошу репосту та відшуків про роботу. :) https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.pp.formatbce.np

вторник, 7 октября 2014 г.

07.10.2014, 14:51 (Написано с помощью NextPoster)

Тільки що дізнався, що в Андроід є константа гравітації на Зорі Смерті із Зоряних Воєн... 1. Куди котиться світ? 2. А точно Гугл – корпорація Добра? ;)

четверг, 8 мая 2014 г.

U2 cover party, 44. Цієї суботи.

Привіт! Для тих, хто ще не в курсі: 10 травня ми вшануємо ДР Боно виступом у 44 на кавер-паті U2. Відпочиваймо з Драйвом!

четверг, 20 марта 2014 г.

Відеоробота на тему Українського сьогодення.

Ми, чим можемо, допомагаємо зараз тим, хто відстоює українську свободу і народну правду. Представляємо до вашої уваги відеороботу про події на головному Майдані світу. Ніколи не забуваймо подвиг Небесної сотні! Герої не вмирають! Слава Україні!!! http://youtu.be/Urex3gRAz8g #Війна #Євромайдан #Евромайдан #Майдан #Україна #Украина #Ukraine #Незалежність #Крим #Крым #MDrive

суббота, 25 января 2014 г.

Відміна концерту у Роут66

Нажаль, з об'єктивних причин ми змушені перенести свій виступ у Роут66 на невизначений час. Ми не маємо наміру розважатися, доки в країні гинуть люди. Тим паче, один із загиблих був другом учасника гурту. Сподіваємося, ви з розумінням поставитеся до такого нашого рішення. Наперед дякуємо. Також хочемо висловити подяку клубу Роут66 за те, що ввійшли в наше положення. Слава Україні!

понедельник, 6 января 2014 г.

Сольний виступ у "Route 66", 26 січня.

Привіт! Запрошуємо всіх на сольний виступ МДрайв у байк-рок-н-ролл-клуб "Route 66"! Дійство відбудеться 26 січня, за адресою проспект Академіка Глушкова, 11. Добре знаний байкерський клуб буде тримати двері настіж з 21 години. Оновлений склад, старі пісні в новому звучанні, акустичні версії, улюблені кавери та море емоцій — ось що готуємо ми. Від вас — присутність та гарний настрій :) Вхід безкоштовний.